Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Η εξομολόγηση της Μαίρης Βιδάλη: «Νόμιζαν ότι αυτοκτόνησα και χτυπούσε συνεχώς το κινητό μου»

Η εξομολόγηση της Μαίρης Βιδάλη: «Νόμιζαν ότι αυτοκτόνησα και χτυπούσε συνεχώς το κινητό μου»

Η Μαίρη Βιδάλη σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Θάνο Τζάνο αναφέρθηκε «Καλημέρα Ζωή» αλλά και στον χαμό της Ελευθερίας Βιδάκη που όπως είπε ήταν ένα μεγάλο σοκ.

Πώς διαχειριζόσασταν τη μεγάλη δημοτικότητα της σειράς έξω;

Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η δημοτικότητα.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να απομακρυνθώ από τον ρόλο μου στη σειρά. Μας σταματούσαν και μας ρωτούσαν τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Άνοιγε κάποια πόρτα και ένα παιδάκι φώναζε: «Α μαμά, η Βιδάλη!»...

Τι γεύση σας έχει αφήσει αυτή η εποχή;

Μία γλύκα, αλλά όχι με νοσταλγία γιατί τα πράγματα πάνε μπροστά. Είμαι από τους ανθρώπους που αισιοδοξώ για ένα καλύτερο αύριο.

Αλλά μας έδωσε πολλά αυτή η σειρά και κυρίως μεγάλη δημοτικότητα και τεράστια οικονομική ασφάλεια. Και την ασφαλιστική ασφάλεια. Εμείς που ήμασταν μόνιμοι, είχαμε 500 ένσημα τον χρόνο.

Με ποιους ηθοποιούς από τη σειρά, κρατάτε σήμερα επαφές;

Με τη Μίνα Χειμώνα, με την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου είχαμε μεγάλες σχέσεις, με τον Γιώργο Γεράνη, με τον Γιώργο Ματαράγκα. Και πάρα πολύ καλές σχέσεις με το συνεργείο, με τα παιδιά στα φώτα, στις κομμώσεις, την σκηνογράφο Δέσποινα Βολίδη, κλπ… Μεγάλο σοκ ήταν η αυτοκτονία της Ελευθερίας Βιδάκη βέβαια.

Και θυμάμαι τότε ότι στην αρχή, πολλοί συνάδελφοι δεν είχαν ακούσει καλά και νόμιζαν Βιδάλη. Και χτυπούσε συνεχώς το κινητό μου να δουν αν είμαι καλά.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.