Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Survivor: «Αποκαλυπτικές» βουτιές για τις γυναίκες των Διασήμων - Η Ευρυδίκη «πανηγύρισε» τόπλες τη νίκη τους

eyrydiki

Ευρυδίκη, Κάτια και Βρισηίδα απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, μετά τη νίκη τους εναντίον των Μαχητών - Δείτε βίντεο

Η καλή διάθεση επέστρεψε στην ομάδα των Διασήμων, μετά τη χθεσινή τους νίκη στον στίβο μάχης του Survivor εναντίον των Μαχητών.

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας με 5-4, αναγκάζοντας έτσι τους Μπλε να διαλέξουν τον πρώτο υποψήφιο που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά τη λήξη του αγώνα και την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων σε κλίμα χαράς αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά, ανακουφισμένοι που δεν θα χρειαστεί να υποδείξουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Οι γυναίκες της ομάδας και συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι η Βρισηίδα Ανδριώτου πανηγύρισαν τη νίκη τους, με βουτιές στην παραλία του νησιού.

Για να απολαύσει παραπάνω τη στιγμή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φρόντισε μάλιστα, να απαλλαγεί από τα «περιττά» ρούχα κι αφαίρεσε το επάνω μέρος του μαγιό της.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cid0yzdoaegh)Δείτε βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cid0yzdoaegh)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.