Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Δε θέλει ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς, ότι αν τώρα ο… παραλίγο Μωυσής έχει 27%, τηρουμένων των αναλογιών, ποιο θα είναι το ποσοστό του σε έναν χρόνο.
Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Και θέλει να μας πείσει ο φίλτατος Κυριάκος, ότι με μια εντυπωσιακή παρέλαση επισκίασε τα ανοσιουργήματά του.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.

Κάποιος να ξυπνήσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος καθεύδει υπό μανδραγόρα βαυκαλιζόμενος ότι είναι ακόμη ο... ηγέτης του 40%, και να του πει ότι χώρα και λαός δεν αντέχουν άλλη… αριστεία. Και καλό είναι να επισπεύσει τις διαδικασίες αποχώρησης, προτού η βλάβη καταστεί ανήκεστος.

Δε θέλει ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς, ότι αν τώρα ο… παραλίγο Μωυσής έχει 27%, τηρουμένων των αναλογιών, ποιο θα είναι το ποσοστό του σε έναν χρόνο.Του το σφύριξε εμμέσως τις προάλλες κι ο Κουμπάρος (άγνωστο γιατί, το ψάχνουμε), με τη δημοσκόπηση-κόλαφο που δημοσίευσε στα μέσα του.

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Εννοείται ότι ποσώς ενδιαφερόμαστε για το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου. Άλλωστε από τα συμφραζόμενα βγαίνει ότι τα έχει κάνει τα κουμάντα του. Άρα δε θα ζοριστεί όπου κι αν βρεθεί.

Μας νοιάζει όμως τι θα απογίνει ο έρμος τούτος τόπος.

Τον οποίο ο άλλοτε λαοπρόβλητος έχει δέσει στο άρμα των κορακιών της Δύσης και των αδηφάγων του αναρχοκαπιταλισμού (διεθνούς και εγχώριου), δίχως να έχει πάρει το παραμικρό αντάλλαγμα προς διασφάλιση της κυριαρχίας της χώρας, ενόψει του άδηλου μέλλοντος που ξημερώνει.

Ας ελπίσουμε ότι ο από μηχανής θεός της Ελλάδας θα μας σώσει πάλι.

Μέχρι τότε ας τραγουδάμε το γνωστό άσμα.

Χρόνια Πολλά!!!

https://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/pote-tha-kanei-ksasteria-/10.157328

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.