Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του Αντελίνα: «Έγινε μελαχρινή και είδα ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκα»

Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του Αντελίνα: «Έγινε μελαχρινή και είδα ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκα»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όσον αφορά την μεγάλη αλλαγή της συζύγου του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην

τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά...».

Μια μέρα έγινε κατάξανθη. Είναι τέσσερα χρόνια κατάξανθη κι εγώ δεν την αναγνώριζα, πριν από λίγες μέρες μου είπε ότι θα επιστρέψει στο χρώμα της. Όταν τα έβαψε και ήρθε στο σπίτι, είδα τη γυναίκα μου. Είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα και ξέρω, που την καταλαβαίνω και από πίσω γιατί όταν είναι ξανθιά, από πίσω δεν καταλαβαίνω ποια είναι», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Κακό δεν μας έκανε η τηλεόραση. Είμαστε ακόμα μαζί, αυτό τα λέει όλα. Δεν καθόμαστε με το ζόρι, είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά», παραδέχτηκε για την σχέση τους.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.