Παρασκευή, Μαρτίου 18

Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του Αντελίνα: «Έγινε μελαχρινή και είδα ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκα»

Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του Αντελίνα: «Έγινε μελαχρινή και είδα ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκα»

Καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όσον αφορά την μεγάλη αλλαγή της συζύγου του, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην

τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά...».

Μια μέρα έγινε κατάξανθη. Είναι τέσσερα χρόνια κατάξανθη κι εγώ δεν την αναγνώριζα, πριν από λίγες μέρες μου είπε ότι θα επιστρέψει στο χρώμα της. Όταν τα έβαψε και ήρθε στο σπίτι, είδα τη γυναίκα μου. Είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα και ξέρω, που την καταλαβαίνω και από πίσω γιατί όταν είναι ξανθιά, από πίσω δεν καταλαβαίνω ποια είναι», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Κακό δεν μας έκανε η τηλεόραση. Είμαστε ακόμα μαζί, αυτό τα λέει όλα. Δεν καθόμαστε με το ζόρι, είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά», παραδέχτηκε για την σχέση τους.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .