Παρασκευή, Μαρτίου 18

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ στη Τζαμάικα

iliana-papageorgiou9

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην Αμερική και πέρασε όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.

Η παρουσιάστρια που έχει ζήσει κάποια χρόνια της ζωής της εκεί, συνάντησε αγαπημένα της πρόσωπα και απόλαυσε τις διακοπές της.

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευε πολλές φωτογραφίες της από το ταξίδι της στις ΗΠΑ.

Για τις αναρτήσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τα ταξίδια της στο Los Angeles, τη Νέα Υόρκη, τη Χαβάη, τη Τζαμάικα και το Μεξικό, έριξε το “καρφί” της η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Πούτιν-Χαβάη. Αν με ρωτάς εγώ έχω ακούσει ότι η Βίκυ Καγιά μπορεί να επιστρέψει. Αλλά δεν την έχω ρωτήσει», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Λίγο αργότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της στη Τζαμάικα. Στην εν λόγω εικόνα, φαίνεται η ίδια να μπαίνει μέσα στη θάλασσα και να καλύπτει τα οπίσθιά της με ένα emoji φιλάκι.

«Από την Πάτρα με αγάπη! Twitter I see you», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .