Πέμπτη, Μαρτίου 17

«ΒΟΜΒΑ» Τούρκου Υπουργού: «Για τα νεκρά παιδιά στην Ουκρανία φταίει ο ΣΟΡΟΣ, όχι ο Πούτιν! Η Ευρώπη ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ από αυτόν»

 Θα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να τα πει κάποιος Έλληνας κυβερνητικός αυτά;;;

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού!

Ο υπουργός του Ερντογάν, που είναι και αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης ανέφερε ότι υπεύθυνος για τα νεκρά παιδιά

στην Ουκρανία είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος “φιλάνθρωπος” Τζορτζ Σόρος, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «δολοφόνο».

Τονίζει ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι νεκροί οργανισμοί και καταγγέλλει ότι η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος.

Πιο αναλυτικά:

«Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διοικείται από τους κανόνες του Σόρος. Παραδίδονται στους κανόνες του Σόρος.


Επίσης, ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο. Κανείς δεν πρέπει να ψάξει για εγκληματία πουθενά αλλού.


Όποιος θέλει να απελευθερωθεί ο Καβάλα, είναι και δολοφόνος των παιδιών στην Ουκρανία και τη Συρία. Δείτε το ζήτημα της Ουκρανίας, υπάρχει ο Σόρος από την αρχή. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι όχι ο Πούτιν».


«Έχει ξεφύγει τελείως με αυτή του τη δήλωση», ήταν το σχόλιο των…έκπληκτων Ελλήνων δημοσιογράφων που μετάδωσαν την είδηση.


Την ίδια ώρα οι Έλληνες πολιτικοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν ΒΡΙΖΟΥΝ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ τον Ρώσο πρόεδρο, φτάνοντας στο σημείο να στείλουν όπλα στους ΝΑΖΙ του Κιέβου, αποκόπτοντας παράλληλα κάθε σχέση με τη Μόσχα.

2 σχόλια:

  1. Τι να ψελλισουν εδω τα πουτανοπαπαγαλακια θα τους κοψουν το επιδομα απο τις πρεσβειες και τοτε πως θα πηγαινουν στην Μυκονο η στο Λονδινο για ψωνια,τα ΨΩΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα νομιζω οχι μονο δεν ειναι απογονοι των Αρχαιων Ελληνων,αλλα ουτε καν . τουρκοσποροι!( αυτοι που μας κυβερνουν)να αρθρωσουν μια κουβεντα με νοημα και υπερηφανεια.Καθε μερα τους βαζουν τα γυαλια στην διπλωματια οι τουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .