Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Β.Πούτιν: «Η Δύση είναι η αυτοκρατορία του ψέματος»

Β.Πούτιν: «Η Δύση είναι η αυτοκρατορία του ψέματος»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συγκάλεσε συνάντηση για την οικονομία το πρωί της Δευτέρας, ώστε να συζητηθούν οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την «αυτοκρατορία του ψέματος» όπως αποκάλεσε τη Δύση.

«Σας προσκάλεσα να μιλήσουμε για θέματα που σχετίζονται με την οικονομία, τα οικονομικά. Ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς (Μισούστιν) κι εγώ συζητήσαμε αυτό το θέμα. Εννοώ, φυσικά, εκείνες τις κυρώσεις από τη Δυτική κοινότητα, η οποία είναι μια αυτοκρατορία ψεμάτων, που προσπαθούν να επιβάλλουν στη χώρα μας», είπε ο Πούτιν.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ είχε προαναγγείλει τη συνάντηση στο Κρεμλίνο για οικονομικά ζητήματα, στην οποία θα συμμετείχαν ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αντρέι Μπελούσοφ, ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ και ανώτατοι τραπεζικοί αξιωματούχοι.

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1061585_vpoytin-i-dysi-einai-i-aytokratoria-toy-psematos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.