Πέμπτη, Μαρτίου 31

Πάτρα: Αυτός είναι ο λόγος που η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ομολογεί – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί


Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει εύκολα. Αυτό εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Από χθες, οι αστυνομικοί έχουν έρθει σε άμεση επαφή με την μάνα, που προς το παρόν κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Το enikos.gr φέρνει στο φως και νέες πληροφορίες για τα πρώτα λόγια της Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και για το τι εκτιμούν οι ίδιοι από την επικοινωνία τους μαζί της. 

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε χθες στη ΓΑΔΑ, οι αστυνομικοί της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της. Οι πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή, η ίδια ήταν φοβισμένη. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τον διάλογο που είχαν στη συνέχεια μαζί της, είναι αμετανόητη και επιμένει ότι δεν έχει κάνει κάτι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει εύκολα.

Γιατί δεν ομολογεί το έγκλημα

Όπως θεωρούν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο λόγος που η μάνα δεν ομολογεί το φρικτό έγκλημα, είναι κυρίως η οικογένειά της, γιατί οι συγγενείς της την είχαν πιστέψει ότι είναι αθώα και δεν είχε σχέση με τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η Ρούλα φαίνεται πως δίνει μεγάλη σημασία στα όσα λένε για εκείνη τα μέλη της οικογένειάς της και θεωρεί ότι θα συνεχίσουν να πιστεύουν την δική της εκδοχή και όχι τα στοιχεία, όλα όσα προκύπτουν από τις έρευνες των ιατροδικαστικών και αστυνομικών Αρχών, αλλά και τις μαρτυρίες.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο enikos.gr, ότι κάποια στιγμή είπαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου: “Έπειτα απ’ όλα αυτά που έγιναν, πιστεύεις ότι θα είναι στο πλευρό σου και θα σε πιστέψουν;”. “Εμένα θα πιστέψουν” απάντησε η μάνα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κάποια άλλη στιγμή, οι αστυνομικοί την ρώτησαν εάν θεωρεί πως της αξίζει να ενταχθεί στην κοινωνία, έπειτα απ’ όλα αυτά. “Φυσικά και μου αξίζει, αφού δεν έκανα τίποτα. Γιατί να σας πω ψέματα, αφού δεν έκανα τίποτα”, απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αστυνομικοί εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η μάνα “θα βγάλει πολύ δύσκολη φυλακή”.

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται, μεταξύ άλλων, και στο από πού και πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας και επέφερε τον θάνατό της.

Το στοιχείο αυτό θεωρείται “κλειδί”, καθώς ενδεχομένως προκύψουν κι άλλα άτομα που μπορεί να γνώριζαν τις προθέσεις της μάνας. Παρόλο που δεν είναι σίγουροι ότι θα καταφέρουν να βρουν την απάντηση, οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε μία βαθιά έρευνα για τη λύση και αυτού του γρίφου.

 https://www.enikos.gr/society/patra-aftos-einai-o-logos-pou-i-roula-pispirigkou-den-omologei-ti-ektimoun-oi-astynomikoi/1779489/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .