Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Απύθμενη υποκρισία του Ζελένσκι

 Προειδοποιεί ότι ο Πούτιν θα εισβάλλει και σε άλλες χώρες, την ίδια στιγμή που υμνεί τον Ερντογάν


Το τελευταίο μήνυμα του Ζελένσκι, είναι μνημείο υποκρισίας. Προειδοποιεί την Δύση ότι ο Πούτιν εάν μείνει ατιμώρητος θα εισβάλει και σε άλλες χώρες.

Την ίδια στιγμή όμως, εξυμνεί τον Ερντογάν, τον οποίο μάλιστα θέλει και σαν εγγυητή της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας!

Λησμονεί ο κύριος Ζελένσκι που προειδοποιεί για τις υποτιθέμενες νέες εισβολές του Πούτιν, ότι ο Ερντογάν έχει ήδη εισβάλει σε πέντε χώρες!

Κύπρος, Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Αρτσάχ.

Ενώ έχει προαναγγείλει εισβολή και στην Ελλάδα, την οποία έχει ήδη ξεκινήσει εφαρμόζοντας το παράνομο μνημόνιο με την Λιβύη.

Οπότε, ο κύριος Ζελένσκι είτε δεν γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, είτε είναι ένας αδίστακτος υποκριτής. Διότι εάν ο Πούτιν κάνει αυτά που κάνει ατιμώρητος, οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ερντογάν έχει κάνει τα τρισχειρότερα χωρίς να υποστεί ουδεμία συνέπεια.

 newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.