Σάββατο, Μαρτίου 12

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ : Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

Εν τέλει, οι μάσκες πέφτουν. Η δυναμική ισορροπία της λογικής και της αληθείας αποκαθίσταται. Μία προς μία οι χώρες αρχίζουν να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να παίρνουν αποστάσεις, από το αρχικό αντιρωσικό τους παραλήρημα. Τούτο το τελευταίο υπηγορεύθη, από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, (σήμερα αυτό

εκφράζεται από το δημοκρατικό αληταριό, όπως αρέσκομαι να το αποκαλώ) ενώ το εν λόγω παραλήρημα έσπευσε να…παπαγαλίσει παίρνοντας άριστα, αφού υπέβαλε για μιαν…ετέραν φορά τις…γονυκλισίες του (ως ακραιφνής δυτικόδουλος) ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης!

Παρόλα αυτά, η Γερμανία (και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) ουδόλως μπορούν να συναινέσουν στον εφιάλτη της διακοπής των εισαγωγών του Ρωσικού φυσικού αερίου διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε την καταστροφή των οικονομιών τους! Το ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι, ότι ουδεμία εκ των χωρών του ΟΠΕΚ δεν έσπευσε να αντικαταστήσει το Ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ούτως ώστε να πέσουν οι τιμές στην παγκόσμια αγορά, με αποτέλεσμα το βαθύ κράτος των ΗΠΑ να το…φυσά και να μην κρυώνει! Η Νικαράγουα, το Ιράν, ακόμη και η σύμμαχος των ΗΠΑ Σαουδική Αραβία ήσαν αρκετά φειδωλοί και στάθηκαν τρόπων τινά αλληλέγγυοι στην Ρωσία, τουλάχιστον στον τομέα της ενέργειας. Λίαν προσφάτως δε, η ουδέτερη Ελβετία (παρά την αρχική της τοποθέτηση υπέρ των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας) έκλεισε τον εναέριο χώρο της για οιοδήποτε αεροσκάφος μεταφέρει όπλα, προς την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας, απαγορεύοντας ουσιαστικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ να πετάξουν από πάνω της, ούτως ώστε να αποστείλουν οπλικά συστήματα στην Ουκρανία.

Ένα-ένα τα κράτη αρχίζουν και αντιλαμβάνονται το βρώμικο ρόλο του πράκτορα…εις το τετράγωνο Ζελένσκι, (θεατρίνος γαρ) ο οποίος, αφού εξηπατήθη από τους Αμερικανούς κι εν συνεχεία αφέθηκε έρμαιο στην μήνιδα των Ρώσων, λόγω των εγκλημάτων των Ουκρανών Ναζί σε βάρος των Ρωσοφώνων, τώρα απαιτεί από την Δύση να αρχίσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να μην χάσει την εξουσία! Ακούστε κάτι. Αυτός ο πόλεμος ΔΕΝ είναι εισβολή του Πούτιν για να κατακτήσει την Ουκρανία. Αυτός ο πόλεμος ΔΕΝ είναι, ΟΥΤΕ ένας Ρωσικός εμφύλιος, τον οποίον υπεδαύλισαν δυτικοί πράκτορες. Αυτός ο πόλεμος ΔΕΝ είναι ο πόλεμος ενός δικτάτορα, που λιμπίζεται και…λιγουρεύεται ένα προς ένα τα γειτνιάζοντα με αυτόν κράτη, (πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες) μέχρι να χτυπήσει και την…δημοκρατική Δύση!

Γελώ τώρα που έγραψα δικτάτορας διότι οι δικτάτορες έλκουν φόβο και μίσος από τους πολίτες τους και ουχί στήριξη και αποδοχή, οι οποίες συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Ρώσου ΗΓΕΤΗ, από τον λαό του. Αντιθέτως, κάτι δημοκράτες ηγέτες-μαριονέτες (όπως ο προκομμένος μας) δεν μπορούν να περπατήσουν, ούτε μέχρι το…περίπτερο, χωρίς τους μπράβους τους! Κι εν πάσει περιπτώσει, πόσο…δημοκράτης ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος;; Ή ο Λεωνίδας;; Ή ο Βασίλειος ο Β’ ο Βουλγαροκτόνος;; Το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ πρέπει να υπηρετεί την πατρίδα και όχι η πατρίδα το πολίτευμα! (όπως γίνεται σήμερα). Κι αν επιθυμείτε να πάμε και βαθύτερα, τις κοσμοκρατορίες του ο Ελληνισμός τις έκανε με ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ και ουχί με δημοκρατίες! (Πολλώ δε μάλλον με ψευτοδημοκρατίες). Ξέρετε γιατί;; Διότι ο βασιλεύς έδινε και την ζωή του και για τον τελευταίο Έλληνα…

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στο θέμα μας. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ο πόλεμος του ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ εναντίον των πρακτόρων και των…δορυφόρων της Παγκοσμιοποίησης! Διότι η πραγματική σύγκρουση ΔΕΝ είναι η Ρωσία με την Ουκρανία. Η αληθινή σύγκρουση είναι αυτή των ελευθέρων σκεπτομένων ανθρώπων με τις εκφυλισμένες κοινωνίες της Δύσης! Η σύγκρουση είναι μεταξύ της αγάπης προς την πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια…versus της αγάπης προς την…διεμφυλικότητα, την λαθρομετανάστευση, την κατάργηση των εθνών και της αγάπης προς τα…swift! Είναι η σύγκρουση μεταξύ του ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, των τοξικών τραπεζικών εφευρημάτων, (τουτέστιν…αέρας κοπανιστός) με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, την γεωοικονομία, τον χρυσό, τα ορυκτά καύσιμα. Είναι τέλος η σύγκρουση μεταξύ του ανθρωπίνου είδους και ενός νεοδημιουργηθέντος, υποκατάστατο αυτού! Είναι η ελευθερία της σκέψεως εναντίον της νοητικής υποδούλωσης, των media και της ρομποτοποίησης!

Εσύ τί προτιμάς;; Το matrix ή την έρημο του πραγματικού;;

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .