Πέμπτη, Μαρτίου 31

ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ: “ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ” – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

ΠΟΥΤΙΝ

«Για να αγοράσουν ρωσικό φυσικό αέριο, πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρούβλια σε ρωσικές τράπεζες. Από αυτούς τους λογαριασμούς θα γίνονται οι πληρωμές για το φυσικό αέριο, που θα παραδοθεί από αύριο», είπε ο Πούτιν.

«Εάν δεν γίνουν τέτοιες πληρωμές, θα το θεωρήσουμε ως αδυναμία εκ μέρους των αγοραστών, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες.

Κανείς δεν μας πουλάει τίποτα δωρεάν και δεν πρόκειται να κάνουμε φιλανθρωπία – δηλαδή, τα υπάρχοντα συμβόλαια θα διακοπούν», ξεκαθάρισε ο ρώσος πρόεδρος.

Ο Πούτιν έκανε λόγο για οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, που έχει ξεκινήσει χρόνια πριν, με στόχο την υπονόμευση της ρωσικής ανάπτυξης.

Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι επιδιώκουν να κερδίσουν από την παγκόσμια αστάθεια και αναγκάζουν τους Ευρωπαίους να πληρώνουν για αμερικανικό LNG. Προσθέτει μάλιστα ότι αυτό θα σημάνει απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη.

Είπε επίσης ότι τόσο η ρωσική κυβέρνηση, όσο και η Κεντρική Τράπεζα, θα πρέπει να αναμένουν περαιτέρω πιέσεις.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%97%ce%a0%ce%99%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%9f-%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a4%ce%99%ce%9d-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a8%ce%95-%ce%a4%ce%9f-%ce%94%ce%99%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%93/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .