Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ – ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ – “ΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ”

Αλεξάντερ Λουκασένκο

Λουκασένκο: ”η Ουκρανία εκτόξευσε Tochka-U και κατά της Λευκορωσίας. Αν η Ουκρανία μας προκαλέσει θα λάβει απάντηση που θα συγκλονίσει την οικουμένη.” Προειδοποίηση για μεγάλο χτύπημα-χαριστική βολή !!

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο δήλωσε: «Πριν από μερικές μέρες, το Κίεβο εκτόξευσε πύραυλο Tochka-U κατά της

Λευκορωσίας»

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι οι ουκρανικές αρχές προσπάθησαν να χτυπήσουν αμάχους.

«Πριν από μια μέρα, ένας πύραυλος Tochka-U εκτοξεύτηκε από την Ουκρανία προς την κατεύθυνση της Λευκορωσίας. Καταστράφηκε πάνω από το Pripyat», είπε.

Ο Πρόεδρος της χώρας σημείωσε ότι αν η Ουκρανία προσπαθήσει να προκαλέσει τη Λευκορωσία, τότε η απάντηση θα είναι τόσο σκληρή που θα συγκλονίσει όλον τον κόσμο.

Η Ουκρανία χτύπησε χθες με “Tochka-U” το κέντρο του Ντόνετσκ, σκοτώνοντας 23 πολίτες ρωσόφιλους. Επίσης, οι ανακριτικές αρχές του DPR διαπίστωσαν από πού εκτοξεύτηκε ο πύραυλος και ποιος έδωσε την εντολή να χτυπηθεί.

Τελικά το μεγάλο χτύπημα θα προέλθει από τη Λευκορωσία;; Ο Λουκασένκο έχει δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα ν΄αναλάβει τις ευθύνες του. Λουκασένκο ο Κιμ της Ρωσίας..

Πηγή: dimpenews.com

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.