Πέμπτη, Μαρτίου 10

Ουκρανία: Αυτός είναι ο απίστευτος μισθός των μισθοφόρων που πολεμούν

Ο μισθός για να μπει κανείς σε μια τέτοια περιπέτεια που μπορεί να του κοστίσει τη ζωή του είναι πολύ καλός, καθώς φτάνει τα 60.000 δολάρια το μήνα.
Ουκρανία: Αυτός είναι ο απίστευτος μισθός των μισθοφόρων που πολεμούν

Εταιρίες μισθοφόρων προσλαμβάνουν άνδρες προσφέροντας υψηλό μισθό

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, από τις πρώτες μέρες της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας, γνωρίζοντας ότι η χώρα του υπολείπεται σε στρατό, έκανε έκκληση ακόμα και σε πολίτες άλλων χωρών να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 16 χιλιάδες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του. Κάποιοι από αυτούς πάνε εκεί για ιδεολογικούς λόγους, κάποιοι είναι ακόμα και οπαδοί ομάδων, ενώ κάποιοι το κάνουν για τα λεφτά.

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, υπάρχουν εταιρίες μισθοφόρων που προσλαμβάνουν άνδρες για να αντιμετωπίσουν τον ρωσικό στρατό. Ο μισθός για να μπει κανείς σε μια τέτοια περιπέτεια που μπορεί να του κοστίσει τη ζωή του είναι πολύ καλός, καθώς φτάνει τα 60.000 δολάρια το μήνα. Δηλαδή 2.000 για κάθε μέρα που περνάει και μένει, βέβαια, ζωντανός…

 

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις


Για να μπορέσει κανείς να γίνει μισθοφόρος, θα πρέπει να τηρεί τα εξής προαπαιτούμενα:

  • Εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε στρατιωτικές επιχειρήσεις
  • Εκπαίδευση σε αναγνωριστικές επιχειρήσεις
  • Γνώσεις των όπλων που χρησιμοποιούν οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης
  • Εμπειρία σε επιχειρήσεις χωρίς υποστήριξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .