Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: “ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΛΥΣΗΣ”

ΠΟΥΤΙΝ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με τον Σαρλ Μισέλ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με το Κίεβο, λέγοντας πως η πλευρά του Ζελένσκι «δεν δείχνει κάποια σοβαρή δέσμευση για την εξεύρεση αμοιβαίων λύσεων».

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου θα συνεχιστούν αύριο και μπορεί η Ουκρανική πλευρά να υποστηρίζει πως υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού, όμως ο Πούτιν έχει άλλη άποψη.

Με ενημέρωση που υπήρξε από το γραφείο του Ρώσου προέδρου για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πούτιν επισήμανε και πάλι τις απαιτήσεις της Μόσχας και δεν υιοθέτησε τις πληροφορίες που βγαίνουν από την πλευρά του Κιέβου για τις διαπραγματεύσεις.
Χαρακτηριστικά η πλευρά του Πούτιν αναφέρει: «Το Κίεβο δεν δείχνει σοβαρή δέσμευση για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης».

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%a8%ce%95-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%92%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%a4%ce%97%ce%9e%ce%95-%ce%9f-%ce%92%ce%9b%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%9c%ce%99%ce%a1-%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a4-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.