Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Προκαλεί ο “ήρωας με τις γόβες”! “Δεν δεχόμαστε τα τελεσίγραφα”!

ζελενσκι

Η Ουκρανία δεν θα υποκύψει ποτέ σε τελεσίγραφα από τη Ρωσία και πόλεις όπως το Κίεβο, η Μαριούπολη ή το Χάρκοβο δεν θα αποδεχτούν τη ρωσική κατοχή.

Αυτό δήλωσε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Ουκρανίας, Suspilne, η οποία θα μεταδοθεί αργότερα το βράδυ της Δευτέρας.

«Μας έχουν αφήσει ένα τελεσίγραφο με διάφορα σημεία. “Ακολουθήστε το και τότε θα τελειώσουμε τον πόλεμο” μας λένε», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος και συνέχισε:

«Η Ουκρανία δεν μπορεί να αποδεχτεί το τελεσίγραφο της Ρωσία».

«Η Ρωσία θεωρεί πως είναι απαραίτητο να μας καταστρέψει όλους, τότε θα εκπληρωθεί το τελεσίγραφό της.

Για παράδειγμα, λένε “δώστε μας το Χάρκοβο, τη Μαριούπολη ή το Κίεβο”. Ούτε το Χάρκοβο ούτε η Μαριούπολη ούτε το Κίεβο ούτε εγώ, ο πρόεδρος, μπορούμε να το αποδεχτούμε. Ο ίδιος ο λαός προστατεύει το κράτος μας», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Στο μεταξύ, η ουκρανική κυβέρνηση απέρριψε τη νύχτα, το ρωσικό τελεσίγραφο για παράδοσης της Μαριούπολης, ενώ η κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων σχεδόν σε όλα τα μέτωπα, δείχνει ότι οι προσπάθειες για ειρήνη δεν έχουν ελπίδα να φτάσουν σύντομα σε αποτέλεσμα, άρα όπως είχε προειδοποιήσει και ο Ουκρανός πρόεδρος οδεύομε για τον Γ΄ΠΠ. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο «επίτευγμά» του.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%ce%bf-%ce%ae%cf%81%cf%89%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b3%cf%8c%ce%b2%ce%b5%cf%82-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%cf%87%cf%8c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.