Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ε.Αντώναρος: «Τρομαγμένος πρωθυπουργός ο Κ.Μητσοτάκης – Κοχλάζει η Κ.Ο. της ΝΔ μαζί του»

«Βουλευτές με παίρνουν τηλέφωνο γιατί αγωνιούν» λέει ο Ε.Αντώναρος
Ε.Αντώναρος: «Τρομαγμένος πρωθυπουργός ο Κ.Μητσοτάκης – Κοχλάζει η Κ.Ο. της ΝΔ μαζί του»Την αγωνία την οποία νιώθουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της κατάρρευσης του κόμματος, περιέγραψε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Δεν κοχλάζει απλώς η κατάσταση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, είναι έτοιμος να τιναχτεί ο τέντζερης στον αέρα!», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Τα τηλεφωνήματα που δέχομαι καθημερινά από κόσμο που βρίσκεται στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι τηλεφωνήματα αγωνίας, γιατί τώρα βλέπουν τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο να μαραζώνει. Και την κατάσταση που επικρατεί έξω στην κοινωνία την αντιλαμβάνεται ο μέσος βουλευτής – κυρίως ο βουλευτής που πολιτεύεται στην περιφέρεια. Όταν ο βουλευτής αυτός βλέπει λοιπόν το κόμμα του να καταρρέει, αυτό τι σημαίνει; Πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συνάδελφοί του κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής. Ο κόσμος που ψήφιζε στο παρελθόν ΝΔ απομακρύνεται, και ο λόγος είναι ένας. Έχει ονοματεπώνυμο – λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι αυτό το ξέρει και ο κόσμος και βουλευτές. Κατ’ ιδίαν οι βουλευτές, σας διαβεβαιώνω πως μου το λένε». 

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, «ο Μητσοτάκης είναι ένας τρομαγμένος πρωθυπουργός. Προσπαθεί να το κρύβει με διάφορα ευφυολογήματα, εφευρήματα, δεσμεύσεις όχι και τόσο ξεκάθαρες – όπως αυτές που έκανε στη Βουλή για την φορολόγηση των υπερκερδών των εταιριών παραγωγής ενέργειας. Η δέσμευσή του για φορολόγηση του 90% των κερδών των εταιριών αυτών, είναι κενή περιεχομένου με τον τρόπο που έγινε από τον πρωθυπουργό στο κοινοβούλιο».

pronews.gr

Αναφορικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως «εκτιμώ ότι πάντα υπάρχει στο μυαλό του Μητσοτάκη για να κερδίσει χρόνο. Βεβαίως η διεθνής κατάσταση και η φτώχεια που εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία δεν τον ευνοεί. Αυτές τις διαβεβαιώσεις που δίνει, αυτό που λέει ‘δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές’ τις κρατάμε, αλλά δεν χρειάζεται να τις πάρουμε τοις μετρητοίς. Γιατί η πίεση που αισθάνεται από τις δημοσκοπήσεις που φτάνουν καθημερινά στο γραφείο του είναι πραγματική».

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/e-antonaros-tromagmenos-prothypourgos-o-k-mitsotaki-koxlazei-i-k-o-tis-nd-mazi-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.