Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισής του

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισής του

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε για δεύτερη φορά το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με βραχιολάκι.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το «Πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης πριν από λίγες μέρες, η οποία επίσης απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το Πρωινό, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κάνει δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης πριν από λίγες μέρες, η οποία και απορρίφθηκε.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί θα καταθέσουν εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, και αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο. «Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν».

Στις 18 Μαρτίου είχε οριστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.