Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο Νίκος Ιωάννου δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Νίκος Ιωάννου δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Ιωάννου εξουσιοδοτήθηκε από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου να αναλάβει την υπεράσπιση της, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Ιωάννου αναφέρει: «Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της. Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

»Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.