Πέμπτη, Μαρτίου 31

Ξεσπά η Κ.Ρένεση για την Ρ.Πισπιρίγκου: «Τέτοια φρίκη είναι μόνο για ουρλιαχτό»

«Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου»


Ανάμεσα στις αμέτρητες αντιδράσεις για την υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα, βρίσκεται και εκείνη της Κλέλιας Ρένεση, η οποία θέλησε να εκφράσει τον θυμό της, μέσα από μία ανάρτηση.
«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης.. Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό. Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.
Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

 https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/ksespa-i-k-renesi-gia-ti-r-pispirigkou-tetoia-friki-einai-mono-gia-ourliaxto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .