Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ: «Συμπεριφέρεται σαν να δίνει συνέντευξη» λένε οι αστυνομικοί - Το σατανικό της σχέδιο


Ψυχρή, αδιάφορη και ατάραχη χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το βράδυ υπό συνεχή επιτήρηση των αστυνομικών, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι ίσως θα προχωρούσε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Το σατανικό της σχέδιο

Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, μια συγκεκριμένη πληροφορία που έφτασε στις Αρχές, φαίνεται πως ήταν εκείνη που οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη και την άσκηση δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εκπρόσωπος μίας ΜΚΟ, που γνωρίζει τη μητέρα, επικοινώνησε με τις Αρχές της Πάτρας και ενημέρωσε ότι υπάρχει ο κίνδυνος η Ρούλα Πισπιρίγκου να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη τηλεφώνησε στη συγκεκριμένη ΜΚΟ γιατί ήταν σε επαφή με μια ψυχολόγο της οργάνωσης. Φέρεται να είπε ότι πιέζεται πάρα πολύ από παντού και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι προέβη σε αυτή την κίνηση επειδή καταλάβαινε ότι στενεύει ο κλοιός και αποφάσισε να πει ότι θα αυτοκτονήσει, προκειμένου να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική και να κερδίσει χρόνο.

Η ΜΚΟ ενημέρωσε για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα το ΑΤ της Πάτρας και στη συνέχεια οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο  Εισαγγελέας ήταν έτοιμος να δώσει εντολή για εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, όμως μέσα σε λίγη ώρα υπήρξε η ανατροπή.

Όταν πληροφορήθηκε τη συγκεκριμένη εξέλιξη το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, επικοινώνησε με τον Εισαγγελέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση ζήτησαν να μην δοθεί τέτοια εντολή, για εγκλεισμό αλλά για προσαγωγή της, όπως και έγινε.

https://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.