Παρασκευή, Μαρτίου 11

Αγρίνιο: Βίντεο χλιδής και προκλητικά τα μέλη της «σπείρας του ενός εκατομμύριου»

Αγρίνιο: Βίντεο χλιδής και προκλητικά τα μέλη της «σπείρας του ενός εκατομμύριου»

Χιλιάδες ευρώ πάνω σε τραπέζια, κρεβάτια, κρυμμένα σε θήκες αυτοκινήτων. Σπίτια αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ και προκλητική συμπεριφορά είχαν τα μέλη της σπείρας των απατεώνων που εξαπάτησαν εκατοντάδες πολίτες σε όλη τη χώρα και συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Δυτική Ελλάδα.

Με την λεία τους να φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ αδιαφορούσαν όταν τα θύματα τους καταλάβαιναν την απάτη τους και δεν δίσταζαν να τους βρίζουν και να τους κοροϊδεύουν. Όλα αυτά μέχρι χθες όταν ο ανακριτής Αγρινίου πήρε στα χέρια του το προανακριτικό υλικό των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου… Αποτέλεσμα, μετά τις απολογίες τους και οι επτά συλληφθέντες να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής μέχρι να δικαστούν. 

Η zougla.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει διαλόγους των μελών με θύματα τους αλλά και βίντεο στα οποία τα μέλη της σπείρας επιδείκνυαν τα χιλιάδες ευρώ τα οποία είχαν κλέψει από τα θύματα τους είτε εμφανιζόμενοι σαν λογιστές είτε σαν υποψήφιοι αγοραστές οχημάτων που ενδιαφέρονταν και κατάφερναν με δόλιο τρόπο να αποσπάσουν τον αριθμό IBAN, αλλά και «τον εξαψήφιο κωδικό OTP (One Time Password), που αποστέλλεται για επιβεβαίωση αλλαγής κωδικού πρόσβασης και επιβεβαίωση συναλλαγής».

 

Οι διάλογοι των μελών με θύματα τους είναι ενδεικτικοί

ΔΙΑΛΟΓΟΣ «ΜΑΙΜΟΥ» ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΘΥΜΑ 

«Γιατί μου το έκανες αυτό;… Θεό δεν φοβάσαι;… Μεροκαματιάρισσα είμαι και εγώ… μαζεύω λίγο λίγο για τα παιδιά μου… Μάνα δεν έχεις;… Σε παρακαλώ… Είναι η μόνη περιουσία μου… Δώσε μου τα πίσω σε παρακαλώ. Σκέψου αν το κάνανε σε σένα, σκέψου αν το κάνανε σε σένα, δεν είναι δικά μου, είναι της μάνας μου, σκόρπισες τόσο πόνο, σε παρακαλώ δώστα μου πίσω….». 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ: Για μας δουλεύετε… 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ:  Κ…λη γ…ώ το σπίτι σου  

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ:  Για μας δουλεύετε μ…κες, τσ…νια. 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ: Ποιος σε δουλεύουμε ρε μ…κα ότι θέλουμε σας κάνουμε γ…ώ το τόπο σας γ…ώ. 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ: Δουλέψτε για πάρτι μας, δουλεύετε και μείς σας αδειάζουμε τους λογαριασμούς.. κάθε μέρα, δουλέψτε και άλλο για πάρτι μας. 

 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ:  Δώσμου τον αριθμό της κάρτας σου να δεις πως τον αδειάζω μ…κα, να δεις πως φεύγουν τα λεφτά σου, να αυτοκτονήσεις μ…κα.. 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ: Έλα κουραμπιέ, έλα.. 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ:   

«Θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου και θα δουλεύουν για μας, τα παιδιά σου θα δουλεύουν για τα δικά μου παιδιά… δουλέψτε να σας παίρνουμε τις περιουσίες». 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ: Πες με ρε μ…κα πόσα κορόιδα βρήκες και σε δίνουν αριθμούς και παίρνεις λεφτά; 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ: Πολλούς σαν και εσένα, πολλούς. 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ:  Πες με ρε μ…κα. 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ: Πολλούς σαν και εσένα σου λέω βρε.. 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ:  Εμένα τι με πήρες βρε μ…κα, τ αρ…ια μου και τα βαλες στον κ… σου. 

ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ: Αφού σε είχα γ…σει ρε μ…κα, σε είχα γ…σει. 

ΘΥΜΑ ΣΠΕΙΡΑΣ:  Πήρες τα αρ…ια μου; 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και δημοσιοποίηση των στοιχείων των μελών της σπείρας. 

 

https://www.zougla.gr/greece/article/agrinio-vinteo-xlidis-ke-proklitika-ta-meli-tis-spiras-tou-enos-ekatomiriou

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .