Σάββατο, Μαρτίου 5

Μέσω Τουρκίας όλο το εμπόριο Ευρώπης Ρωσίας. Το ίδιο και οι αεροπορικές συγκοινωνίες

Όλοι για τον Σουλτάνο δουλεύουν. Η δουλικές κυβερνήσεις της Δύσης, με πρώτη αυτήν της Ελλάδος αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν οικονομικά.

Τουρισμό από τη Ρωσία δεν θα πάρουμε, οπότε πάμε 20% κάτω. Τα προϊόντα του εμπορίου με την Ρωσία για όλη την Ευρώπη, θα περάσουν μέσα από την Τουρκία που θα παίρνει ποσοστό επί της

διακίνησης. Έτσι και τα προϊόντα θα ακριβύνουν και τα κέρδη θα μειωθούν. Το ίδιο θα συμβεί και με το σύνολο των μεταφορών και συγκοινωνιών που μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας θα γίνονται μέσω Τουρκίας. Εμπορεύματα και επιβάτες θα μεταφέρονται στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη ή την Ρωσία. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει χρήμα για οτιδήποτε θεωρείται “μη αναγκαία μετακίνηση”, ή “μη αναγκαίο προϊόν”, αφού η νέα τάξη για την οποία πολεμούν οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, σχεδίασε μια χαρά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, με θύμα πάντα τους ανθρώπους.


Όσο για το φυσικό αέριο, παρά τις “κυρώσεις”, οι Ρώσοι κανονικά θα το στέλνουν στην Ευρώπη και κανονικά θα πληρώνονται, οπότε δεν δικαιολογείται να ανέβη και η τιμή του.

https://www.el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .