Πέμπτη, Μαρτίου 10

Η “ΘΕΙΤΣΑ” ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΜΕΝΔΩΝΗ

Μια σοβαρή καταγγελία για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έκανε η ταλαντούχα μεσόφωνος Μαργαρίτα Συγγενιώτου.

Όπως καταγγέλλει η υπουργός παραποίησε επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα το κείμενο της Διακήρυξης των Υπουργών Πολιτισμού, Οπτικοακουστικών Μέσων και Μέσων Ενημέρωσης για τον κατάσταση στην Ουκρανία και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, προκειμένου να επιβάλει λογοκρισία.

mendoni-parapoiisi

Και ότι πρόσθεσε στη Διακήρυξη ανύπαρκτη απόφαση περί διακοπής των σχέσεων της ΕΕ με πολιτιστικούς οργανισμούς της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού οι υπουργοί: «Στη Διακήρυξή τους οι Υπουργοί Πολιτισμού, Οπτικοακουστικών Μέσων και Μέσων Ενημέρωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης τόνισαν ότι πρέπει να διακοπούν οι σχέσεις της ΕΕ με πολιτιστικούς οργανισμούς της Ρωσίας, καθώς η τέχνη χρησιμοποιείται ως όργανο προπαγάνδας».

diakiriksi

diakiriksi1
Όπως επισημαίνει με ανάρτησή της στο Facebook η Μαργαρίτα Συγγενιώτου, «η κ. Μενδώνη παραποίησε επίσημο κείμενο της ΕΕ για να δικαιολογήσει την πολιτική της. Και στοχοποιεί για μία ακόμη φορά τον Πολιτισμό. Τόσο απλά».

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%97-%ce%98%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%a3%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a0%ce%91%ce%99%ce%94%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%9b%ce%99%ce%93%ce%9d%ce%91%ce%94%ce%97-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .