Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Δηλώνει Έλληνας και πήγε να πολεμήσει στο πλευρό των Ρώσων στις περιοχές της Ομογένειας

«Πράγματι, είμαι Έλληνας», δηλώνει, ενώ σημειώνει ότι «βασικός στόχους ήταν να φτάσω εδώ, στον ελληνικό οικισμό»,
Δηλώνει Έλληνας και πήγε να πολεμήσει στο πλευρό των Ρώσων στις περιοχές της Ομογένειας

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, Ria Novosti, παρουσιάζει άνδρα, πιθανώς ποντιακής καταγωγής, ο οποίος δηλώνει Έλληνας καθώς και ότι μετέβη στην νοτιοανατολική Ουκρανία, στις ελληνικές περιοχές, προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό αυτονομιστών και

Ρώσων

Στην κωμόπολη Σαρτανά, στα περίχωρα της Μαριούπολης, κατάφερε να φτάσει, σύμφωνα με το Ria Novosti, ένας Έλληνας, ο οποίος εντάχθηκε στις δυνάμεις των αυτονομιστών, προκειμένου, όπως ο ίδιος δηλώνει, να προστατεύσουν τις εκεί ελληνικές περιοχές.

«Πράγματι, είμαι Έλληνας», δηλώνει, ενώ σημειώνει ότι «βασικός στόχους ήταν να φτάσω εδώ, στον ελληνικό οικισμό», στη Σαρτάνα, γιατί «εδώ η κατάσταση είναι πιο σοβαρή. Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε, και να προστατεύουμε την πατρίδα, τόσο τη μεγάλη όσο και τη μικρή. Καλή τύχη σε όλους μας».

 https://www.antinews.gr/action.read/kosmos/dilonei-ellinas-kai-pige-na-polemisei-sto-pleuro-ton-roson-stis-perioxes-tis-omogeneias/5.157154

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.