Κυριακή, Μαρτίου 6

O «σωσίας» του Πούτιν φοβάται για την ζωή του

a-70

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει κάνει τον Πολωνό «σωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν, Σλόβεκ Σόμπολα, να φοβάται για την ζωή του.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο Σλόβεκ Σόμπολα συνήθως απολάμβανε την ομοιότητά του με τον ρώσο πρόεδρο. Ο 53χρονος Πολωνός, τα τελευταία 8 χρόνια, ταξίδευε στις ΗΠΑ, στην Αγγλία ακόμα και στο Χονγκ-Κονγκ εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι μοιάζει με τον ρώσο πρόεδρο, όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Φοβάμαι…»

«Πριν τον πόλεμο, δεν φοβόμουν για την ασφάλειά μου στον δρόμο, αλλά τώρα φοβάμαι, γιατί στο Βρότσλαβ υπάρχει αρκετός κόσμος από την Ουκρανία που ζει και εργάζεται εδώ» είπε χαρακτηριστικά στην Daily Star.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλές φορές που αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν πει ότι μοιάζω με τον Πούτιν και τώρα λόγω του πολέμου φοβάμαι λίγο πως θα εκνευριστούν και θα γίνουν επιθετικοί όταν με δουν».

Όσον αφορά το τί γίνεται από εδώ και πέρα; «Δεν ξέρω πως θα παίξω τον ρόλο του στο μέλλον. Αυτή η κατάσταση με τον πόλεμο, με κάνει να υποστηρίζω την Ουκρανία. Νομίζω ότι έπρεπε να παλέψουν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις λίγες στιγμές που η ομοιότητά του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν τον έκανε να μην νιώθει και τόσο άνετα: «Μερικές φορές όμως γίνεται κάπως άβολο όλο αυτό, καθώς μπορεί να είμαι με την οικογένειά μου σε διακοπές και να έρχονται να με αγγίζουν, να μου λένε οτι μοιάζω με τον Πούτιν και να ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου».

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .