Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Αποκάλυψη «βόμβα» από την «The Wall Street Jurnal»: Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλλει κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς

ζελενσκι

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε η «The Wall Street Jurnal», σχετικά με ένα.. αίτημα που είχε ο ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι προς τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, σχετικά με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως αποκαλύπτει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αιτήθηκε να εξαιρεθεί ο Ρομάν Αμπράμοβιτς από τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά Ρώσων ολιγαρχών.

Η Wall Street Journal σημειώνει ότι για τον Ουκρανό πρόεδρο ο Ρώσος μεγιστάνας – ο οποίος δέχθηκε κυρώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και της ΕΕ, γεγονός που έφερε την Τσέλσι σε θέση πώλησης – θα μπορούσε να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στις διαπραγματεύσεις Μόσχας – Κιέβου για μια συμφωνία ειρήνης.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.