Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Πασχαλιάτικος ψεκασμός στον Αττικό ουρανό 24 Απριλίου 22 (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

 Εάν νοιώθετε κατατονικοί, ίσως δεν είναι από τον Πασχαλιάτικο Οβελία, τα λοιπά Εδέσματα και τον απαραίτητο Οίνο...

Φροντίζουν οι ανθρωποδαίμονες με τους ψεκασμούς (όπως με αλουμινόσκονη σε εισπνεύσιμη μορφή, μεγέθους κόκκου κάτω των 2.5 μm) να μας προκαλούν αδιαθεσία και αδυναμία, μαζί με όλους τους υπόλοιπους διαβολικούς σκοπούς τους (ίσως, ενεργοποίηση του συστήματος H.A.A.R.P. για την πρόκληση σεισμού.  Βλέπε τους ανεξήγητους συχνούς σεισμούς στην περιοχή της Θήβας...).

 Ας μας εξηγήσουν λοιπόν οι ιθύνοντες, σε εμάς τους "ψεκασμένους", γιατί γεμίζει τις τελευταίες μέρες ο Αττικός ουρανός με δηλητήρια...

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ 19:00 , ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ:


1 σχόλιο:

  1. Εφθασαν στην Αττικη, αφου οργωσαν, κυριολεκτικα, τους αιθερες στην Μακεδονια, με τους ανθρωπους να κοιταζουν, αλλα να μην μπορουν να δουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.