Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ζευγάρι με 28χρονο τεκνό η Άντζελα Δημητρίου! Αυτός ήταν ο 31 χρόνια μικρότερος σύντροφός της

antzela

Πολλά είναι αυτά που γνωρίζουμε για την Άντζελα Δημητρίου, όμως ελάχιστοι ξέρουν πως γύρω στο 2014 είχε δεσμό με έναν 28χρονο άνδρα, 31 χρόνια μικρότερο της!

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

“Το καινούριο πράγμα είναι άλλο πράγμα” φαίνεται να λέει η Άντζελα Δημητρίου, η οποία – μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Λεβεντάκη – βρήκε τον έρωτα σε 28χρονο αμόρε, γιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, απαθανατίστηκε μαζί του στα τέλη του καλοκαιριού στην Μύκονο. Σύμφωνα με το star.gr, το φερόμενο ως νέο αμόρε της Λαίδης ακούει στο όνομα Αποστόλης Ρομπόπουλος, ασχολείται με επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και είναι γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλου, ο οποίος μπήκε στη Βουλή το 2009 και παραιτήθηκε το 2011.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η γνωριμία της Άντζελας Δημητρίου με τον Αποστόλη έγινε στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο νεαρός που φέρεται ως αγαπημένος της έχουν κάνει κοινές εξόδους στη συμπρωτεύουσα, με πιο πρόσφατη στη μουσική σκηνή στην οποία τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος!”makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.