Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς: «Απαξιωτικά και αλήτικα μου συμπεριφέρθηκε» (φώτο)


 Δέχθηκε επίθεση μέσω μηνύματος

Ο Λάκης Γαβαλάς επέλεξε να γνωστοποιήσει το συμβάν που βίωσε με πρώην συνεργάτη του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο γνωστός σχεδιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πως «δεν θέλω ποτέ να σας στεναχωρώ με άσχημες ειδήσεις σε πράγματα που μου συμβαίνουν,

αλλά χτες είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία μέσω γραπτού μηνύματος, από παλιό κοσμικό μου γνώριμο και πρόσφατα συνεργάτη, όπου ανακάλυψα πόση κακιά μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο ον..

Απαξιωτικά και αλήτικα μου συμπεριφέρθηκε, την ίδια στιγμή που στελέχη του οίκου Hermes, που βρίσκονταν στην Αθήνα, μου έδιναν συγχαρητήρια για την άψογη πολυετή συνεργασία μας και για το άψογο στυλ μου…‼ Για άλλη μια φορά αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μου δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από την μετριότητα, αλλά ο συγκεκριμένος να παραδεχτεί την οντότητά μου… Καλή συνέχεια, που θα είναι ενδιαφέρουσα».

Καλή συνέχεια, που θα είναι ενδιαφέρουσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.