Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ακατάλληλη για ανηλίκους κρίθηκε από το Netflix η βιογραφική ταινία της Μέριλιν Μονρόε

Καταγραφή1

Μετά το «365 Days», το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα μία «ακατάλληλη» ταινία.
Η επερχόμενη βιογραφική ταινία για τη ζωή της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε, «Blonde» με πρωταγωνίστρια την Άνα Ντε Άρμας έλαβε την σπάνια ηλικιακή ταξινόμηση NC-17.

 

Πρόκειται για μία σήμανση, η οποία δίνεται από την Ένωση Εταιρειών Κινηματογράφου της Αμερικής (MPAA) μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ταινιών, με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία της Joyce Carol Oates, η οποία διηγείται τις κρυφές πτυχές της ζωής του θρυλικού sex symbol της δεκαετίας του ’50.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Άντριου Ντομινίκ, ο οποίος έγινε γνωστός από την αμερικανικό αστυνομικό θρίλερ του 2012, «Killing Them Softly», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Ήταν μία πολύ απαιτητική ταινία. Εάν δεν αρέσει στο κοινό, είναι πρόβλημά του, κανείς μας δεν τρέχει για να βγει Πρόεδρος εδώ. Είναι μία ταινία με την Μέριλιν Μονρόε, ακατάλληλη για ανηλίκους. Αυτό ήταν πάνω-κάτω που θέλατε άλλωστε, σωστά; Εγώ θα ήθελα να δω την άκρως ακατάλληλη εκδοχή της ιστορίας της Μέριλιν».

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix μέσα στο 2022. Δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Την Άνα Ντε Άρμας πλαισιώνουν οι Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον και Μπόμπι Καναβάλε.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.