Σάββατο, Απριλίου 2

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Τα 300.000 ευρώ και η περίεργη πώληση διαμερίσματος

Σ θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος στο OPEN, ο Μάνος Δασκαλάκης ως πληρεξούσιος, είχε πουλήσει ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, με την αξία του να υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ. Πρόκειται για διαμέρισμα που δεν βρίσκεται στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε το ζευγάρι. Όπως ανέφερε, η

συγκεκριμένη γυναίκα είχε τεράστια εμπιστοσύνη στον Μάνο Δασκαλάκη και γι’ αυτόν τον λόγο τον είχε ορίσει ως πληρεξούσιο για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της. Αντίθετα, κρατούσε αποστάσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία από την πλευρά της είχε απέναντί της εχθρική συμπεριφορά.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η σχέση του ζευγαριού ήταν διαταραγμένη καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη διαπίστωνε ότι η σπιτονοικοκυρά διοχέτευε όλα τα χρήματά της μέσω του Μάνου Δασκαλάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι προς διερεύνηση αν τα χρήματα αυτά πήγαιναν όλα για τις υποχρεώσεις της σπιτονοικοκυράς ή είχε όφελος και ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος ανέφερε επίσης ότι η σπιτονοικοκυρά είχε υποσχεθεί στον πατέρα ότι θα του “έγραφε” τα δύο διαμερίσματα του κτιρίου στην οδό Μπιζανίου.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικοκυρά, όταν εργαζόταν ως διανομέας και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς, η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο, χωρίς χρήματα. Κάποια στιγμή, ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται, όμως, ότι η σπιτονοικοκυρά άρχισε να ενοχλείται ξαφνικά και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Και τότε άρχισαν οι προστριβές. Ωστόσο, ο Μάνος εξακολουθούσε να διαχειρίζεται τα οικονομικά της, αφού ήταν κατάκοιτη.

Η γυναίκα πέθανε το 2020, όμως παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε, όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α’ νεκροταφείο, πάντως, υπάρχει ένας πρόχειρος τάφος με το όνομά της. Ωστόσο, στο κάτω μέρος υπάρχει η φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα. Σημειώνεται ότι υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου της, το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό. Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό. Στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας υπάρχουν 300.000 ευρώ, αφού ο σύζυγός της, που πέθανε πριν από 4 χρόνια, ήταν δικηγόρος Αθηνών και η ίδια καθηγήτρια.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων, Ανδρέα Αντωνόπουλο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι άλλο. Από την στιγμή που ο τάφος έχει σταυρό και όνομα, έχει γίνει ταφή και όχι αποτέφρωση», δήλωσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα πράγματά της

Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.  Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 69χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς, με στόχο να πουλήσει όλα τα πράγματα που είχε στο σπίτι.

Δείτε τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μάνα των τριών νεκρών κοριτσιών με μία γυναίκα που ενδιαφερόταν να αγοράσει κάποιες πολυθρόνες που θεωρούνταν αντίκες, Επίσης είχαν κάνει συζήτηση για κάποια χαλιά και φλοκάτες.

 

 https://www.enikos.gr/society/patra-thriler-me-ton-thanato-tis-spitonoikokyras-ta-300-000-evro-kai-i-periergi-polisi-diamerismatos/1780397/

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .