Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» ο ψυχίατρος Σούρας - «Τα έχει 400, δεν έχει το ακαταλόγιστο»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» ο ψυχίατρος Σούρας - «Τα έχει 400, δεν έχει το ακαταλόγιστο»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκάθαρος ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, τονίζοντας πως η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, δεν αντιμετωπίζει κανένα ψυχικό πρόβλημα.Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας είπε για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου πως «ο τρόπος που συμπεριφέρεται και εκτίθεται, δείχνει γυναίκα που είναι ψυχικά υγιής».

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι ψυχωτική και άρα δεν έχει το ακαταλόγιστο», τόνισε ο Δημήτρης Σούρας.

Παράλληλα, ο κύριος Σούρας προσέθεσε πως «υπάρχουν στοιχεία που παραπέμπουν στο σύνδρομο “Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου”, αλλά δεν συνάδει όλο αυτό με την υπερέκθεση και την υπερπροβολή».

«Υπάρχει διαταραχή προσωπικότητας, που καλλιεργείται από την εφηβεία και δεν περιέχει συναίσθημα, δεν περιέχει τύψεις», επεσήμανε ο ψυχίατρος.

Όπως υπογράμμισε ο κύριος Σούρας, «όλη αυτή η διαδικασία δεν μου θυμίζει αρρώστια, αλλά μια διαταραχή. Την διαταραχή δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις, δεν μπορείς να δώσεις αγωγή, άρα αυτός που έχει τη διαταραχή θα κάνει το κακό».

«Τα συμπτώματα δεν είναι τωρινά, υπήρχαν, κάποιοι τα γνωρίζανε και δεν έκαναν κάτι ούτε μίλησαν», κατέληξε με έμφαση ο ψυχίατρος.

Δασκαλάκης κατά Πισπιρίγκου: «Τι έκανε στα άλλα δυο παιδιά μου; Πού βρήκε την κεταμίνη;»

Ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μπαμ» στην Αθήνα και παραχώρησε συνέντευξη, όπου ξεκαθάρισε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και θέλει να μάθει τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα άλλα δυο παιδιά τους, την Ίριδα και την Μαλένα, αλλά και αν φέρει ευθύνη για τους θανάτους τους, όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο, ο Μάνος Δασκαλάκης λέει: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Ελεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» καταλήγει.

  Google Newsnewsbomb.gr

Newsbomb.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.