Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Η Λ.Μενδώνη κάνει διακοπές στην Αυστραλία με τα χρήματα των φορολογούμενων – 5.900 € κόστισε μόνο το εισιτήριο

Μαζί με την Λ.Μενδώνη και η Α.Παναγιωταρέα

Την ώρα που οι Έλληνες παλεύουν για να πληρώσουν τη ΔΕΗ και βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κάνει διακοπές στην Αυστραλία με τα χρήματα των φορολογούμενων. 

Η Λ.Μενδώνη συνοδεύεται από την δημοσιογράφο Άννα Τριανταφύλλου Παναγιωταρέα, από τον Βασίλη Ξηρό και από τον Παναγιώτη Παναγόπουλο.

Η υπουργός αναχώρησε για Αυστραλία στις 23 Απριλίου, ώστε να προλάβει και τις διακοπές του Πάσχα, και θα επιστρέψει στις 29 Απριλίου.

Μόνο για τα αεροπορικά εισιτήρια ξόδεψε 5.900,00 ευρώ, ενώ στην απόφαση αναφέρεται ότι θα παίρνει και αποζημίωση 100 ευρώ την ημέρα, το ίδιο και η Α.Παναγιωταρέα, ενώ οι υπόλοιποι δύο συνοδοί θα παίρνουν αποζημίωση 80 ευρώ.

 

η Α.Παναγιωταρέα, ενώ οι υπόλοιποι δύο συνοδοί θα παίρνουν αποζημίωση 80 ευρώ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-l-mendoni-kanei-diakopes-stin-aystralia-me-ta-xrimata-ton-forologoumenon-5-900-e-kostise-mono-to-eisitirio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.