Δευτέρα, Απριλίου 4

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η οικογένεια του Μάνου για την κεταμίνη – «Συγγενικό της πρόσωπο ήταν μπλεγμένο με ναρκωτικά»

 Δημοσίευμα πατρινής εφημερίδας αποκαλύπτει τι υποστηρίζει το περιβάλλον του πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η οικογένεια του Μάνου για την κεταμίνη – «Συγγενικό της πρόσωπο ήταν μπλεγμένο με ναρκωτικά»

Σε τρία επίπεδα εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αχαϊκής Πολιτείας» οι Αρχές αναζητούν περαιτέρω στοιχεία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τι συνέβη με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – για τους οποίους διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα – ενώ αναζητούν και το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη προκειμένου να βρουν αναζητήσεις σχετικές με την κεταμίνη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του τοπικού σάιτ, οι ειδικοί εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς η κεταμίνη χορηγήθηκε σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα συνολικά εννέα φορές στη μικρή Τζωρτζίνα. Επιπλέον, εκτιμούν ότι η προμήθεια έγινε τον περασμένο Απρίλιο, λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας, τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πριν αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Πολιτείας» στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί τη συγκεκριμένη ουσία από συγγενικό της πρόσωπο που εμπλέκεται εδώ και χρόνια με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στη μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Έτσι, σύμφωνα με κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της.

 https://www.newsbeast.gr/society/arthro/8482688/roula-pispirigkou-ti-leei-i-oikogeneia-tou-manou-gia-tin-ketamini-syngeniko-tis-prosopo-itan-blegmeno-me-narkotika

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .