Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Κατεπείγουσα διπλή εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Δεν προκύπτουν παθολογικά αίτια, ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξεταστούν όργανά τους

Κατεπείγουσα διπλή εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει εξηγήσεις ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η Δικαιοσύνη βάζει στο μικροσκόπιο της το θάνατο και των άλλων δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δυο εισαγγελείς μελετούν τους σχετικούς φακέλους προκειμένου να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τόσο η 3,5 ετών Μαλένα όσο και η 7 μηνών Ίριδα, μέσα σε διάστημα 20 μηνών.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν εντολή να ολοκληρώσουν άμεσα την έρευνα τους καθώς η διπλή προκαταρκτική εξέταση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς θα εστιάσουν στους ιατρικούς φακέλους των δυο παιδιών αλλά και τις μαρτυρίες των γιατρών και των νοσηλευτών που ενεπλάκησαν στις υποθέσεις. Επιπλέον, θα εξετάσουν και το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις σε όργανα των παιδιών που πιθανολογείται ότι θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης.

 https://www.newsbeast.gr/society/arthro/8482647/katepeigousa-dipli-eisangeliki-erevna-gia-tous-thanatous-tis-malenas-kai-tis-iridas

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.