Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Θρίλερ στην Πάτρα – Η απάντηση του Δασκαλάκη στο αίτημα διαζυγίου της Πισπιρίγκου. «Εδώ ο κόσμος χάνεται…».

Τα πρώτα 24ωρα μετά τη σύλληψη της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε μέσω του δικηγόρου της να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση από το 2019.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έμεινε «άφωνος» με την απόφασή της και σχολίασε σχετικά «εδώ ο κόσμος χάνεται…».

  • Την ίδια ώρα, διακινούνται πληροφορίες πως η 33χρονη προσπαθούσε ξανά και ξανά να επικοινωνήσει μέσα από τη ΓΑΔΑ – όπου παραμένει κρατούμενη – με τον πρώην άνδρα της, έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε εκείνος φέρεται να έκανε «φραγή» κλήσεων.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου του τηλεφώνουσε από το καρτοτηλέφωνο, ενώ – όταν εκείνος έκανε φραγή – ζητούσε από φίλους του ζευγαριού να μεταφέρουν στον Μάνο Δασκαλάκη να βγάλει τη φραγή για να της απαντήσει…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.