Τρίτη, Απριλίου 12

Ξεκουμπιστείτε να φύγετε τώρα να τα κάνουν άλλοι πριν πεινάσουμε όλοι!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

@ Υπουργειο Αγρανάπαυσης και έλλειψης τροφίμων.

🔸 Τεχνητοί λειμώνες με κτηνοτροφικά φυτά σε ακαλλιέργητες εκτάσεις ΤΩΡΑ.
(Σήμερα καλλιεργείται μόνο το 17% της εύφορης γης).
 
🔸 Σπόροι για λούπινα δωρεάν για άμεση καλλιέργεια ΤΩΡΑ.
 
🔸Επιδότηση ΚΟΙΝΣΕΠ και ομάδων παραγωγών νέων αγροτών με διαδικασίες fast truck για οργάνωση της παραγωγής και των logistics κτηνοτροφικών φυτών
 
🔸 Αξιοποίηση των λαθρομεταναστών (τζάμπα δεν θα τους ταΐζουμε) ως εργατικών χεριών σε αυτή την επείγουσα αναδιοργάνωση της αγροτικής παραγωγής τώρα.
 
Ή ξεκουμπιστείτε να φύγετε τώρα να τα κάνουν άλλοι πριν πεινάσουμε όλοι!
 
Over.
 
Τα λέγαμε παλαιότερα για τα λούπινα και για τα φραγκόσυκα ότι είναι άριστα για ζωοτροφή. Στρεμματική απόδοση : περίπου 400 ευρώ ανά στρέμμα.  Παλιά λούπινο, μπιζέλι, κλπ ήταν βασική πρωτεϊνούχα τροφή για ζώα.Η Σαρδηνία το καλλιεργεί με αποτέλεσμα να ρίχνει το κόστος της ζωοτροφής. Από Σαρδηνία έρχεται πρόβειο γάλα στα 0,70 λεπτά.

Εδώ με εισαγόμενες τις ζωοτροφές, το κόστος παραγωγής ξεπερνάει τα 0,90 και το αγοράζουν οι γαλακτοβιομηχανίες 0,60 .Ζωοτροφές πλέον δεν υπάρχουν.Αποτέλεσμα: τώρα οι κτηνοτρόφοι σφάζουν παραγωγικά ζώα για το κρέας, επειδή δεν έχουν τι να τα ταΐζουν.

 
Κάτω από τον μέσο όρο στον δείκτη "Αυτάρκειας και Βιωσιμότητας" με 53,6. ΕΔΩ .Ανεβαίνουμε θέσεις (στην 27η θέση) στην γενική κατάταξη κυρίως λόγω του δείκτη ποιότητας και υγιεινής τροφίμων. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .