Κυριακή 3 Απριλίου 2022

“ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ”! Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ

α;

Πλήρη έλλειψη αναστολών φαίνεται να είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με βάση τη συμπεριφορά της, αναφέρει η Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Μυρσίνη Κωστοπούλου.

Όπως είπε (ΣΚΑΙ), η κατηγορούμενη είχε οπτική επαφή με το θύμα.

Οι 9 απόπειρες που έκανε στην 9χρονη Τζωρτζίνα δείχνουν «πλήρη έλλειψη αναστολών και έναν σαδιστικό θρίαμβο πάνω στο θύμα». «Θέλει να εξουσιάζει το θύμα σε κάθε επίπεδο και να ασκεί έλεγχο» προσέθεσε.

Η κ. Κωστοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κατηγορούμενη θα μπορούσε, όταν φαντασιωνόταν το έγκλημα, να σταματήσει, ακόμα και αφού είχε ξεκινήσει, στη 2-3 προσπάθεια. «Φαίνεται από τα λόγια και τη συμπεριφορά της, ότι είχε μια εμμονή με το θέμα του θανάτου, με τα εγκλήματα και με τον σύζυγό της».

Εκτίμησε, δε, ότι τα παιδιά της ήταν εμπόδιο σε μια κατασκευή που είχε στο μυαλό της.

Τέλος, σχετικά με το αν πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή η Ψυχολόγος τόνισε: «Αν ήταν ψυχικά ασθενής θα ήταν πολύ πιο αποδιοργανωμένη η συμπεριφορά της και το συναίσθημά της θα ήταν πολύ πιο ασταθές και πιθανότατα δεν θα υπήρχε τόσο μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης».

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%9a%ce%99%ce%9d%ce%94%ce%a5%ce%9d%ce%91-%ce%95%ce%9c%ce%9c%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a7%ce%a9%ce%a1%ce%99%ce%a3-%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.