Κυριακή, Απριλίου 3

Τώρα φταίνε οι γιατροί για την Ρ.Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο, έγινε κακή χρήση της από τους υπεύθυνους»


Τί δήλωσε ο δεύτερος συνήγορός της

Συνεχίζεται το θρίλερ του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας με τον δεύτερο συνήγορο που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου, κ. Οθωνα Παπαδόπουλο, να επαναλαμβάνει ότι η 33χρονη αρνείται απόλυτα την κατηγορία και τόνισε πως η πλευρά της εστιάζει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

“Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμενης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται.

Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ηδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ηταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία του παιδιού” δήλωσε.

Παράλληλα, είπε πως η πελάτισσά του επιμένει πως είναι αθώα και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είναι σε κατάσταση ταραχής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται απο συμπεριφορές ανθρώπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην σύζυγό της, για τον οποίο διατύπωσε την άποψή της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γάμου της μαζι του. Ωστόσο, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να ανταπεξέλθει στην αυριανή επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως εχει δικαίωμα”.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/tora-ftaine-oi-giatroi-gia-tin-r-pispirigkou-i-ketamini-ypirxe-sto-nosokomeio-egine-kaki-xrisi-tis-apo-tous-ypeythynous/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .