Τετάρτη, Απριλίου 6

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης - Τι διαπίστωσαν οι δικηγόροι της

Γιατί οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου ευελπιστούν ότι το αίτημα θα γίνει δεκτό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης - Τι διαπίστωσαν οι δικηγόροι της

Νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, λίγες ώρες μετά τη προφυλάκισή της στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», το παρασκήνιο, κατά την πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια Αθηνών, είναι μεγάλο και με στιγμές «ανατροπής» στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του εν λόγω τοπικού μέσου, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, γνωρίζοντας τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, ήδη έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης κατηγορούμενης, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό. Ακόμα κι αν τυπικά το αίτημα δεν έχει κατατεθεί, είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών αυτό να υποβληθεί.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα, μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, που όπως περιγράφεται, στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι -κι αυτοί και η κατηγορούμενη- ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Όμως, σύμφωνα πάντα με το πατρινό μέσο, η αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα, εκτιμούν ότι δεν άφησε Ανακρίτρια και εισαγγελέα να «ξεπεράσουν» τόσο εύκολα το κατηγορητήριο, οδηγούμενοι σε μία ομόφωνη μεν… αλλά στην ουσία «οριακή» απόφαση προφυλάκισης της μητέρας.

Από εκεί και μετά, η ψυχρή Ρούλα Πισπιρίγκου, για πρώτη φορά λύγισε και ξέσπασε πράγματι σε κλάματα. Ήταν η στιγμή που φώναξε… «είναι άδικο, χωρίς στοιχεία, να μπω στη φυλακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .