Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου για το αίτημα αποφυλάκισής της

Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου για το αίτημα αποφυλάκισής της

Λίγες μόνο μέρες την προφυλάκισή της με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ό,τι αφορά τον θάνατο της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για το αίτημα αποφυλάκισής της.

Από τις φυλακές, όπου, όπως λέει, «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», προσμένοντας «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές

ενέργειες των δικηγόρων της».

Το αίτημα, επειδή δεν κατατέθηκε τη μέρα που αρχικά ειπώθηκε, θα προχωρήσει τελικά;

«Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί, και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο του πρώτου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή, της Μαλένας.

Πώς είναι μια τέτοια μέρα και να είσαι στη φυλακή;

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου σταματάει για λίγο τη συνομιλία… και κλαίει, συνεχίζοντας: «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ίριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε».

Ναι, αλλά πρέπει να το αποδείξεις αυτό...

«Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Έτσι δεν είναι; Και αυτό το βλέπεις πάρα πολύ κοντά. Έτσι είναι;

«Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια Πάσχα μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους» (σ.σ.: και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά σε κλάματα).

Η «Πελοπόννησος» ρώτησε την κατηγορούμενη και για το πώς διαβιοί στις φυλακές, για να εισπράξει την απάντηση ότι «έχει χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω».

Με τους δικούς σου, την οικογένειά σου, τι γίνεται;

«Με στηρίζουν, κάνουν αγώνα. Μου συμπαραστέκονται. Είναι σίγουροι ότι δεν είμαι η γυναίκα που παρουσιάζουν έξω. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι ψυχολογικά και γενικά περνούν πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα».

Τέλος, στον πολύ λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή της να μιλήσει, η «Πελοπόννησος» τη ρώτησε και για τον «έρωτα» της ζωής της.

Με τον Μάνο, μ’ αυτά που έκανε και είπε, τι λες, τι γίνεται;

«Τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, Ουδέν σχόλιον».

Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.