Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Δηλώσεις-σοκ Α.Γραβάνη: «Αναγκαίες οι εικόνες στην Σανγκάη» – Τι μας φέρνουν από Σεπτέμβριο; (βίντεο)

 «Σκληρές αλλά...» λέει ο «ειδικός Α.Γραβάνης


Τις εικόνες φρίκης που βλέπουμε από την Σανγκάη της Κίνας ορέγονται κάποιοι στην Ελλάδα, καθώς μετά τους Γιώργο Π
αυλάκη-Άρη Πορτοσάλτε που δήλωναν προσφάτως «βάστα Κίνα» και ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Αχιλλέας Γραβάνης, χαρακτήρισε «αναγκαίο» αυτό το σκληρό lockdown.

Αχιλλέας Γραβάνης, χαρακτήρισε «αναγκαίο» αυτό το σκληρό lockdown. 

Συγκεκριμένα ο Α.Γραβάνης μιλώντας σε εκπομπή είπε ότι οι εικόνες στην Σανγκάη είναι «σκληρές αλλά αναγκαίες», κάτι που προκαλεί πολλά ερωτήματα για το τι μπορεί να φέρουν στην Ελλάδα από Σεπτέμβριο.

Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι από Σεπτέμβρη θα υπάρξει επανεξέταση των μέτρων, την ίδια ώρα που υπάρχουν και φοβίες για μια νέα πανδημία που μπορεί να «χτυπήσει» την ανθρωπότητα.

Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση από Σεπτέμβριο; Άγνωστο! Αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι αυτές οι ακραίες εικόνες που βλέπουμε στην Σανγκάη θα έρθουν και στην Ευρώπη. 

Εικόνες-φρίκης από την Σανγκάη

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στη Σανγκάη όπου έχει επιβληθεί ένα από τα πιο αυστηρά lockdown υπό τον φόβο διασποράς του κορωνοϊού.

Χθες εξαγριωμένοι πολίτες στη γειτονιά «New Pudong» βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν επειδή οι αρχές καταλαμβάνουν τα σπίτια τους και τα μετατρέπουν σε χώρους καραντίνας για ασθενείς Covid.

τα σπίτια τους και τα μετατρέπουν σε χώρους καραντίνας για ασθενείς Covid.

Τα βίντεο είναι χαρακτηριστικά της κατάστασης που επικρατεί στην πόλη των 25 εκατ. ατόμων όπου τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε λογική. Αστυνομικοί, ντυμένοι με στολές Covid, συγκρούονται με το εξαγριωμένο πλήθος και προχωρούν σε συλλήψεις πολιτών. Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι ουρλιάζουν και βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τα όσα συμβαίνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκρότημα κατοικιών διαμένουν περίπου 500 άτομα. Ήδη από το Μάρτιο ένα μέρος του χρησιμοποιείται ως χώρος καραντίνας. Στο άκουσμα της επέκτασης όμως οι κάτοικοι αντέδρασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.