Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Πάτρα 3 παιδιά: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στους γιατρούς όταν πέθανε η Τζωρτζίνα (VID)


Πάτρα 3 παιδιά-Εξελίξεις: Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά κορίτσια, με τα νέα στοιχεία να δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες σκέψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα έχει αφήσει την τελευταία της πνοή, οι γιατροί δίνουν αγώνα να την επαναφέρουν και η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει κινήσεις που κανείς από όσους τις είδαν δεν ξεχνάει.


Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, που πλέον είναι κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάθε άλλο παρά αγωνία έδειχνε. Τους ζητούσε να σταματήσουν την προσπάθεια και έκανε πράγματα που δύσκολα μπορούν να εξηγηθούν.

Στο μυαλό της εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, φαίνεται πως είχε το πώς θα μεταφέρει δεδομένα που να πιστοποιούν πως το παιδί της αντιμετώπιζε πρόβλημα από τη στιγμή που έφτασαν οι γιατροί. Λίγο νωρίτερα είχε κάνει «ψευδοτέστ» στην Τζωρτζίνα και αυτό δεν είχε δείξει τίποτα.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα «ψευδοτέστ» που έκανε στη Τζωρτζίνα η μητέρα της, με στόχο να πείσει τους γιατρούς πως το παιδί της είχε αρρυθμίες, έφτασαν τα 198 μέσα σε 7 μήνες, όταν σε άλλες περιπτώσεις ο μέσος αριθμός φτάνει στα 15-20.

Σύμφωνα με τα όσα υπογράμμισε ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τη μέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα τεστ στο παιδί της, στις 14.00 το μεσημέρι. Μια ώρα που συμπίπτει με τη χορήγηση της κεταμίνης.

Στόχος της, ήταν να δείξει πως εκείνη την ώρα η Τζωρτζίνα δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα. Μετέδωσε όμως δεδομένα, την ώρα που ήταν μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο ο γιατρός που έκανε την ανάνηψη. Σε αυτή την περίπτωση η 33χρονη ήθελε να επικυρώσει την ύπαρξη του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου του είπε: «Παρακαλώ σταματήστε την προσπάθεια για να μεταδώσω δεδομένα».

Αυτό είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στους γιατρούς που έδιναν μάχη για να επαναφέρουν την 9χρονη. Είναι μια σκηνή που κανείς δεν έχει ξεχάσει. Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να φαίνεται και να δείχνει με τις πράξεις και τα λόγια της, πως είχε λιγότερο άγχος από τους ίδιους.

 

Παράλληλα, τα περιστατικά βραδυκαρδίας δεν ήταν μόνο στο νοσοκομείο και τα οποία κατέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να τα δείξει στους γιατρούς. Όπως κατέγραψε ο βηματοδότης το 9χρονο κορίτσι είχε ανεξήγητες βραδυκαρδίες στο σπίτι της, τον Δεκέμβριο του 2021, χωρίς κανείς από το περιβάλλον της να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι μετά τους γιατρούς, σειρά να καταθέσουν θα πάρουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να φαίνεται και να δείχνει με τις πράξεις και τα λόγια της, πως είχε λιγότερο άγχος από τους ίδιους.

Παράλληλα, τα περιστατικά βραδυκαρδίας δεν ήταν μόνο στο νοσοκομείο και τα οποία κατέγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να τα δείξει στους γιατρούς.https://thecaller.gr/ellada/patra-3-pedia-ti-ekane-i-roula-pispirigkou-brosta-stous-giatrous-otan-pethane-i-tzortzina-vid/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.