Σάββατο, Απριλίου 9

Ο Μητσοτάκης άνοιξε τη πόρτα της Βουλής στους ΝΑΖΙ!! Εγγραφο πρόσκλησης..

 

Η Αντι-Ρωσική υστερία του Κυριάκου Μητσοτάκη..συνεχίζεται..Η εισβολή των Νεοναζι και της Τακουνάτης Προέδρου Ζελένσκι ηταν προσωπική δικη του πρόσκληση..Δειτε το εγγραφο που δημοσιεύουμε  στην ΦΩΤΟ..για την αποφυγή κάθε αμφιβολίας οτι πρόκειτε για δική του πράξη..

Εχει την ακέραιη ευθύνη γιατί αμέσως μετά χειροκρούσε όρθιος την εισβολή στη βουλή των Ελλήνων των Ναζι και  δεν αποδοκίμασε  αυτή τη βάναυση κίνηση κατά της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Πολιτών…

Βέβαια για την Κατοχή της Κύπρου ουτε λέξη..Ολα στημένα ολα σχεδιασμένα..To video το είδαν μια ωρα πριν Μητσοτάκης Τασούλας και άφησαν τον “Ουγκανο” ΝΑΖΙ ενα δηλωμένο Ναζιστή του Τάγματος  Αζόφ να απευθυνθεί στους Βουλευτές ..Ποιος αυτος που ηγείτο στο ΣΦΑΞΙΜΟ τοσα χρόνια Ομογενών και μη στην Ουκρανία.

Η Φωτό απο τη Βουλή και την  εισβολή των ΝΑΖΙ είναι Ιστορική..

Ο Πρόεδρος της Βουλής η Ναζιστόφατσα επάνω και απο κάτω ο μασκοφορεμένος Κυριάκος.

Ολες αυτές οι παραστάσεις έχουν ενα στόχο. Να κρύψουν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ που διέπραξε το Ουκρανικό Καθεστώς για 8 ολόκληρα χρόνια εναντίον των κατοίκων του Donbass που συνεχίζουν και σήμερα. Προσπαθούν να χειραγωγούν Ζελένσκι και συνεργοί την συνείδηση του Ελληνικού λαού καθως γνωρίζουν οτι πλησιάζει η ωρα που θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Και αυτό θα γινει δεν θα το γλυτώσουν οποια παράσταση και αν παίζουν.

Ολα αυτά τα θέατρα τα κάνουν για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία ..Χρησιμοποιούν κατασκευασμένες ειδήσεις αδιανόητης αγριότητας και κραυγαλέα ψέμματα..Δυστυχώς ο Μητσοτάκης ενέταξε τη Χώρα μας σε αυτή την εκστρατεία ολοκληρωτικής παραπληροφόρησης..Ο ΝΑΖΙ της Χώρας με τους Ναζιστές φίλους του..Αυτο είδαμε στη Βουλή..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .