Σάββατο, Απριλίου 16

Σοκαρισμένοι ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί με τα ευρήματα στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες των αστυνομικών αρχών γύρω από την υπόθεση των νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, την ώρα που η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τάμπλετ, το οποίο η μητέρα είχε θάψει μαζί με το παιδί της, βάζοντας το στο φέρετρό του, για να το συντροφεύει όπως είπε, «μίλησε».

Το συσκευή που ανασύρθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον τάφο του παιδιού, εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, τα ευρήματα «καίνε» τη μητέρα.

Στην συσκευή εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες, γεγονός που σημαίνει ότι είχαν γίνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο, πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open και τη Μίνα Καραμήτρου, οι ουσίες που εμφάνισε η μηχανή αναζήτησης, έχουν τα χαρακτηριστικά της κεταμίνης, της ουσίας που εντοπίστηκε στον οργανισμό του παιδιού και θεωρείται υπεύθυνη για τον θανάτό του.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς θα αποτελέσει επιβαρυντικό στοιχείο για την κατηγορούμενη, η οποία αρνείται τα πάντα έως τώρα. Αναζήτησε επικίνδυνες ουσίες από το τάμπλετ του παιδιού και στη συνέχεια σκέφτηκε να το θάψει μαζί του για να μην εντοπιστούν τα ίχνη της; Οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί και συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ σύντομα αναμένεται να πέσει «φως» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, αποδεικνύεται ότι στον οργανισμό της 9χρονης εντοπίστηκε η nor – κεταμίνη, η ουσία δηλαδή που εμφανίστηκε στα ούρα και δείχνει ότι το «δηλητήριο» είχε ήδη προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της Τζωρτζίνας, προτού εκείνη αφήσει την τελευταία της πνοή. Αυτό αποδεικνύει ότι η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα νωρίτερα πριν καταλήξει το παιδί, επομένως, το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατο το ενδεχόμενο να χορηγήθηκε από τους γιατρούς, όπως ισχυρίζεται η 33χρονη μητέρα.

 https://www.olympia.gr/1473508/ellada/sokarismenoi-akomi-kai-oi-empeiroi-axiomatikoi-me-ta-eyrimata-sto-tamplet-tis-tzortzinas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .