Σάββατο, Απριλίου 16

«Δυστυχώς έχω εμβολιαστεί» είπε ο καθηγητής Τσελέντης !!!- ΒΙΝΤΕΟ -


Ο απλός κόσμος τι λέει;;;

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

Ο Άκης Τσελέντης είπε αυτό που νοιώθει ο κάθε €mbολιασμένος πολίτης που αισθάνεται εξαπατημένος πλέον, από τις εγγυήσεις «ειδικών» και κυβερνητικών που κατέπεσαν.

Τα όσα απάντησε ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, στον «αιώνιο» εισηγητή των νέων εμβολιαστικών δόσεων,

Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, αντικατοπτρίζουν στο 100% τον τρόπο που νοιώθει ο περισσότερος κόσμος που ακολούθησε καλόπιστα τις εισηγήσεις των ειδικών ή υπέκυψε στους απολυταρχικούς εκβιασμούς της κυβέρνησης.

Ο κόσμος είναι πλέον πολύ κουρασμένος από τις δικαιολογίες, τις αερολογίες και τα ατελείωτα «ποιηματάκια» των «ειδικών», που εδώ και δυόμιση έτη κολλάνε τρομο – ένσημα στα κανάλια και έγιναν οι «τηλεαστέρες» της δυστοπίας μας.

Ένας κόσμος που «κοιμήθηκε» πέρυσι με το κυβερνητικό αφήγημα της «πανδημίας των ανεμβολίαστων» και  ξύπνησε με ένα 44% των διασωληνωμένων που παλεύουν για τη ζωή τους στις ΜΕΘ αυτή τη στιγμή, να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ένας κόσμος που άκουσε τον πρωθυπουργό πέρυσι τον Ιούλιο να δηλώνει πως ο κορονοϊός χτυπά μόνο τους ανεμβολίαστους, και φέτος βλέπει τα νοσοκομεία να γεμίζουν με «προστατευμένους».

Ο Άκης Τσελέντης που μας έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, ρωτήθηκε από τον Άκη Παυλόπουλο στο OPEN, αν έχει εμβολιαστεί.

Και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. «Δυστυχώς έχω εμβολιαστεί», είπε.

Γιατί «δυστυχώς»;

Γιατί βλέπει απογοητευμένος τη σημερινή εικόνα και νοιώθει εξαπατημένος από τις επιστημονικές και πολιτικές διαβεβαιώσεις πολλών μηνών, που παρουσίαζαν τα σκευάσματα γενετικής μηχανικής ως πανάκεια, ως λύτρωση, ως έξοδο από το τούνελ της πανδημίας.

Και συναινώντας σε τρεις δόσεις φαρμακευτικής «ελπίδας», τελικά καταλήγει να βλέπει τον εαυτό του να είναι το ίδιο (ή σχεδόν το ίδιο) ευάλωτος απέναντι στον ιό, όπως και ένας ανεμβολίαστος.

Και παρά του ότι μέχρι και η τρίτη δόση δεν έφερε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στην προστασία απέναντι στον κορονοϊό, ο κάθε €mbολιασμένος πολίτης έχει «και από πάνω» την εξαιρετικά δυσάρεστη επίγνωση, πως εξέθεσε τον οργανισμό του τρεις φορές σε μια ουσία που (έστω και σπάνια) μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που μελετώνται ακόμα από την επιστήμη.

Με λίγα λόγια, νοιώθει σαν εξαπατημένο «πειραματόζωο» που ούτε καν ευνοήθηκε από το «πείραμα» στο οποίο συμμετείχε – είτε εκουσίως είτε ακούσια δια του εκβιασμού.

Άκης Τσελέντης: «Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξουμε εμβόλιο»

Ο Άκης Τσελέντης έθιξε και ένα άλλο σημαντικό θέμα σχετικό με τα €mbόλια.

Το ότι η κυβέρνηση δεν επέτρεψε στον πολίτη να επιλέξει εκείνος το εμβόλιο που θα κάνει.

Εκεί ο κ. Βασιλακόπουλος (ή δόκτωρ Τρόμος κατά κάποιες… κακές γλώσσες) απάντησε πως δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό, τι θέλει, και πως πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σε ότι λέει ο γιατρός.

Το θέμα είναι πως στην επιλογή των εμβολίων, δεν είχε καμία σημασία το τι θα πει ο προσωπικός γιατρός, άλλα τι θα πει ο… Μπουρλά και οι CEO των λοιπών «Big Pharma» που έκλεισαν τα κολοσσιαία deals με τα ευρωπαϊκά κράτη, και θησαύρισαν από τα μονοπώλια στην χρυσοφόρα φάμπρικα της πανδημίας.

Ο λόγος που δεν άφησαν στους πολίτες τη δυνατότητα να επιλέξουν εμβόλιο, είναι γιατί η κυβέρνηση θέλει έναν λαό παραγκωνισμένο, «δεμένο» χειροπόδαρα μπροστά σε κάθε μεγάλο deal κράτους – ολιγαρχών.

Είναι ο ίδιος λόγος που δεν επιτρέπεται στον κόσμο να έχει οποιαδήποτε έμπρακτη αντίθεση στο ξεπούλημα της δημόσιας υγείας, στην λεηλασία της κρατικής περιουσίας, στην ληστρική διαχείριση της ενέργειας.

Οπουδήποτε μπαίνει στη μέση συναλλαγή κράτους με ιδιώτη, η γνώμη του πολίτη περισσεύει.

Μετά από όλη αυτή την κοροϊδία ενός €mbολιασμού που κατέληξε να είναι σαπουνόπερα, ήταν μοιραίο να εκτιναχθεί στα ύψη η δυσπιστία του κόσμου απέναντι στην τέταρτη δόση, που την αποκαλούν και… «δεύτερη ενισχυτική», για να μην χτυπάει άσχημα στο άκουσμα.

Μπορεί η τρίτη δόση να μην απέδωσε, άλλα η τέταρτη θα μας κάνει άτρωτους, λένε οι ελάχιστοι εναπομείναντες τηλεγιατροί που συνεχίζουν να δυσφημούν τους εαυτούς τους στα κανάλια.

«Τα ίδια λέγαμε για την τρίτη δόση, παιδιά κάντε την τρίτη δόση να είστε προστατευμένοι, τώρα λένε κάντε και την τέταρτη. 

Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρίμηνο να κοτσάρουμε ένα εμβόλιο», απάντησε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος στον κ. Βασιλακόπουλο που τον άκουγε με ένα μελαγχολικό βλέμμα, σα να αναπολούσε τα περασμένα «μεγαλεία» που μπορούσε να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι και να προσβάλει τους τηλεθεατές με σαδιστική διάθεση.

Βαρύ και ασήκωτο έχει γίνει το κλίμα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που άλλοτε έκαναν «talk – show» οι διάφοροι ειδικοί.

Και αυτό είναι καθρέφτισμα μιας απηυδισμένης κοινωνίας που βαρέθηκε να τους ακούει και σταμάτησε να τους εμπιστεύεται…

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Όλοι οι γαλάζιοι «ειδικοί» ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ !!! Όπως ακριβώς και οι γαλάζιοι πολιτικοί τους προϊστάμενοι !

Μπράβο στην κυρία δημοσιογράφο που επέμενε να μάθει ο κόσμος την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλ. πότε ακριβώς ΞΕΚΙΝΗΣΕ η 3η δόση...

Όποιος νεοέλληνας δεν κατάλαβε ακόμη τι παίζει….. δεν θα καταλάβει ποτέ και τι έρχεται…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Όταν η … Ε-πιστη-μη δεν περιέχει Πίστη, τότε από χρήσιμη για τον άνθρωπο, μετατρέπεται σε επικίνδυνη γι’ αυτόν...

https://shmantikanea.blogspot.com/2022/04/blog-post_352.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .