Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου – Σφακιανάκης: «Η τύπισσα θα πάρει πολλούς μαζί της – Έχει βρεθεί η διαδρομή του φαρμάκου»

Πάτρα 3 παιδιά: Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα σχολίασε ο  Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας και δημιουργός της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute.

Όπως ανέφερε στον Ekfrasi 97FM, πρώτος εκείνος είχε πει ότι αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια θα είναι το «έγκλημα του αιώνα».


Πάντα, όπως λέει ο κ. Σφακιανάκης, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις. Το έγκλημα για να αποδειχθεί, όμως, χρειάζονται διαδικασίες. Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας, με αυτές τις διαδικασίες, θα φτάσει στην άκρη του νήματος.

Και συνεχίζει ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ: «Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα ‘έφαγε’. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό.

Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα. Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete.

Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. 

Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον. Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία.

Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές αρχές στην Ελλάδα, που έκανε καταγραφές και που έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν.

Tα 8 κινητά που βρέθηκαν στο σπίτι της 

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την έρευνα των Αστυνομικών Αρχών εντοπίστηκαν οκτώ κινητά τα οποία αναμένεται να ελεγχθούν εξονυχιστικά, όπως θα ελεγχθεί και η ηλεκτρονική της αλληλογραφία.

Όπως λέει ο κ. Σφακιανάκης, «σε ένα κινητό τηλέφωνο μπορείς να δεις επαφές, μετακινήσεις και δίνει ένα προφίλ. Στα οκτώ κινητά τηλέφωνα, θα γίνουν αντίστοιχα και οκτώ άρσεις απορρήτου. Τα τηλέφωνα θα μιλήσουν, το τάμπλετ δύσκολο να μιλήσει.

Έτσι, θα μπορέσουν οι αρχές να βρουν σε ποιους μιλούσε και από πού παρέλαβε την ουσία που χορήγησε στην Τζωρτζίνα. Δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι καταγεγραμμένη η διαδρομή της. Η υπόθεση είναι δεμένη. Άρση απορρήτου γίνεται έως και ένα χρόνο πίσω. Οι αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους».

Μάνος Δασκαλάκης: Είμαι σοκαρισμένος – Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του έφτασε στην ανακρίτρια, στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του και της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

O Μάνος Δασκαλάκης βγαίνοντας από την ανακρίτρια δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένος και ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το αν η Ρούλα είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για κάτι που να τον κάνει να υποψιαστεί απάντησε πως «δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα, ήταν υπόδειγμα μητέρας». 

Για το αν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου απάντησε αρνητικά καθώς όπως είπε δεν είναι κάτι που τον αφορά αυτή την στιγμή.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε και για το θέμα της σπιτονοικοκυράς τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος που ξεκίνησε έρευνα από τις αρχές για το θέμα αυτό.

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.

 

 https://thecaller.gr/ellada/roula-pispirigkou-sfakianakis-i-tipissa-tha-pari-pollous-mazi-tis-echi-vrethi-i-diadromi-tou-farmakou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.