Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό η Κατερίνα Καινούργιου με το σκίτσο έξω από το σπίτι (vid)

Δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις με τη Ρούλα Πισπιρίγκου κι όσα είδαν το φως τις τελευταίες ημέρες με τη σύλληψή της.

Στην Super Κατερίνα προβλήθηκε η ζωγραφιά που άφησε κάποιος χθες έξω από το παράθυρο του σπιτιού της οικογένειας στην Πάτρα. Η ζωγραφιά είναι συγκλονιστική κι η Κατερίνα Κιανούργιου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της: «Με συγχωρείτε αλλά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου λέει ο Θέμης στο διάλειμμα ότι θα δεις κάτι που θα πάθεις σοκ. Αυτή η ζωγραφιά είναι έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και καλύπτει όλο το παράθυρο. Την άφησαν το πρωί και δεν ξέρουμε ποιος την έκανε. Βλέπουμε τρία αγγελάκια να αναρωτιούνται μαμά γιατί προφανώς. Δύο αστυνομικούς και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να συλλαμβάνεται.»

 

Βλέπουμε τρία αγγελάκια να αναρωτιούνται μαμά γιατί προφανώς. Δύο αστυνομικούς και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να συλλαμβάνεται.»

Το σκίτσο ήταν από το φύλλο της Καθημερινής στις 31 Μαρτίου, όπου το ζωγράφισε κι ένα παιδί.

 

 https://thecaller.gr/lifestyle/roula-pispirigkou-emine-me-to-stoma-anichto-i-katerina-kenourgiou-me-to-skitso-exo-apo-to-spiti-vid/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.