Τρίτη, Απριλίου 12

Αποκάλυψη-«βόμβα»! Τι προσπάθησε να πετύχει η Ρούλα μετά τον θάνατο της Μαλένας

ημ

Την ώρα που με νέα εισαγγελική εντολή διατάχθηκε να ξεκινήσει από την αρχή η έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, για τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι συνθέτουν το παζλ της διαστροφής.

Όπως είναι γνωστό, μετά τον θάνατο της 3,5 ετών κόρης τους, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Το ζευγάρι το οποίο ευχαριστούσε τους γιατρούς για την άψογη φροντίδα που παρείχαν στο παιδί τους, το οποίο αν και είχε διαγνωστεί με λευχαιμία, είχε ανταποκριθεί στις θεραπείες με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή, στη συνέχεια, αφού το κοριτσάκι πέθανε, στράφηκαν εναντίον τους και κινήθηκαν νομικά.

Δεν την ενδιέφεραν τα… αίτια θανάτου

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος επικοινώνησε με δικηγόρο της Αθήνας, στον οποίο είχε απευθυνθεί η μητέρα μετά τον θάνατο της κόρης της. 

Η Ρούλα συστήθηκε με το επίθετο του συζύγου της και ζήτησε από τον δικηγόρο να προχωρήσουν σε μήνυση κατά του νοσοκομείου προκειμένου να λάβουν χρηματική αποζημίωση από τον θάνατο του παιδιού! Η μητέρα δεν ενδιαφερόταν να μάθει τα αίτια που στοίχησαν τη ζωή στο μικρό αγγελούδι, αλλά την ένοιαζε να… τα κονομήσει από την αποζημίωση!  Μάλιστα έγινε συζήτηση για την αμοιβή του δικηγόρου η οποία θα ήταν αντίστοιχη με την αποζημίωση που θα διεκδικούσαν να λάβουν!

Ο δικηγόρος ανέφερε στην εκπομπή ότι είδε τον φάκελο της υπόθεσης και είπε ότι δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%a4%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .