Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ! «Πάγωσε» το πανελλήνιο με την ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου!

katerinopoulos-710x401

Με μία… εκρηκτική ανάρτηση 14 λέξεων στο Twitter, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος προετοιμάζει το έδαφος για άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Προφανώς εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή την ιστορία, υπάρχουν κι άλλα που, όπως σχολίασε σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση ο κ.Κατερινόπουλος, «θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας», ενώ μιλώντας για τη διαφαινόμενη κόντρα ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη

και τη Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι «αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά».

Σε αυτό το εξωφρενικά σοκαριστικό κλίμα, η σημερινή του ανάρτηση έρχεται να προστεθεί σαν μια ακόμα… σταγόνα στον τεράστιο ωκεανό του απίστευτου:

«Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια», έγραψε ο απόστρατος και… τρέλανε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναρωτιόντουσαν «πόσο σκοτάδι κρύβει αυτή η υπόθεση»…

Άλλωστε, όπως τόνισε με νόημα και προ διημέρου σε μια άλλη του τηλεοπτική εμφάνιση ο κ.Κατερινόπουλος, «είμαστε ακόμα στην αρχή…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.